Dobrodošli u Drive

DRIVE je FULL SERVICE digital agencija koja brendove približava dinamičnom okruženju i čini ih uspešnim u digitalnoj sferi. Cilj nam je da ovaj kompleksni sistem učinimo jednostavnim, izuzetnim i ubedljivim.

Agencija DRIVE je deo I&F McCANN GRUPE, koja uspešno posluje u 12 zemalja južne i severne Evrope. I&F McCann Grupa je partner IPG i McCann Worldgroup od 1997. godine. Agencija DRIVE stvarajući efikasna i kreativna poslovna rešenja menja sliku DIGITALA u regionu.


ŠTA RADIMO

STRATEGIJA I IMPLEMENTACIJA

Osmišljavamo i implementiramo efikasno sve aktivnosti brenda na digitalnim platformama, prilagođavamo ih poslovnim ciljevima i zadacima. Razumemo uređaje, tehnologije, inovacije, ali i ljude koji ih koriste i time kreiramo iskustvo i putovanje potrošača i brenda kroz lavirint modernih tehnologija.

DIGITALNA PRODUKCIJA

Dugogodišnje iskustvo omogućava nam da pomeramo granice nalazeći put ka jednostavnim i kompleksnim rešenjima odabirom odgovarajućih platformi za potrebe klijenata. Stvaramo kvalitetan proizvod kojim se fokusiramo na potrebe korisnika i prikupljamo podatke bitne za dalja poboljšanja biznisa.

DIGITALNA KREATIVA

Mi ne stvarano kreativna rešenja, mi stvaramo priče. Balansiramo između emotivnog i racionalnog i osmišljavamo priče koje povezuju ljude i brednove kroz nove tehnologije i platforme.

Naši klijenti

Latest work Agency Drive

Make Up Content projekat

U okviru „Make up” projekta naša agencija je napravila četiri sajta sa ciljem da posetiocima pruži relevantan, ali pre svega koristan sadržaj.

Pročitaj više
Latest work Agency Drive

AttenTV Softver za analizu sadržaja

Da li je neki video kvalitetan? Da li je dužina video-sadržaja važna? Da li su lajkovi, komentari i deljenje na mrežama ono na osnovu čega se meri uspeh videa? Kako ćemo znati da li neki video uspešno promoviše naš brend? ATTENTV je servis koji spaja tehnologiju i medije i nudi odgovore na konkretna pitanja koja će nam pomoći da dodatno unapredimo komunikaciju sa publikom.

Pročitaj više
Latest work Agency Drive

Dercos web stranica

Agencija „Drive” kreirala je sajtove za brend „Dercos” za tri tržišta: u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji. Trudili smo se da implementiramo najnovije trendove kada je u pitanju web development, a primenjen je responsive dizajn

Pročitaj više
Latest work Agency Drive

National Geographic Channel Facebook

National Geographic kanal inspiriše gledaoce nudeći im edukativni i inovativni program koji dovodi u pitanje naše znanje, viđenje sveta i ono što nas tera napred.

Pročitaj više
Latest work Agency Drive

Ukusno i brzo web stranica

Za klijenta „Carnex”, koji je sinonim za tradiciju i kvalitet, napravili smo sajt „Ukusno i brzo”. Cilj ovog projekta vezan je bio za kreiranje sadržaja čija je svrha da se stvori jedinstvena veb platforma. Ona posetiocima pruža mogućnost da uživaju u kolekciji inspirativnih recepata i kulinarskih saveta koji se dopunjuju svake nedelje.

Pročitaj više