Svaka agencija jedinstvena je na svoj način. Nas izdvaja ISKUSTVO, EFIKASNOST i STRAST prema DIGITALU. MI SMO "DIGITALCI"
koji VOLE IZAZOVE i timskim radom KREIRAMO VEZU između brendova i potrošača.

O osnivaču

Srdjan Saper

1997. godine Srđan Šaper osnovao je agenciju McCann Beograd, koja je danas deo vodećeg komunikacionog sistema I&F McCann Grupa koji uspešno posluje u 12 zemalja južne i severne Evrope (Srbija, Makedonija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Albanija, Bugarska, Slovenija, Hrvatska, Norveška, Švedska, Finska i Danska) i jedan je od najvažnijih afilijacijskih partnera McCann Worldgroup i IPG.


Srđan Šaper: umetnička karijera

Pre ulaska u svet marketinga, Srđan Šaper bavio se muzikom, filmom i režiranjem TV spotova. Poznat je kao jedan od osnivača i članova benda “VIS Idoli”, koji je pokrenuo novi talas na prostorima bivše Jugoslavije, kao i po ulozi u kultnom filmu “Davitelj protiv davitelj”.

Pročitaj više

Kako radimo

Iskustvo

Osam godina iskustva u vođenju lokalnih i globalnih kompanija kroz digitalni svet uz pomoć stručnog tima koji čine izuzetni pojedinci spremni da kroz timski rad stvore sinergiju kvaliteta, pouzdanosti i inovativnosti.

Snaga

Agencija DRIVE je deo I&F MCCANN GRUPE, koja je partner IPG i McCann Worldgroup od 1997. godine. Poslujemo u 12 država regiona južne i severne Evrope. Stvarajući efikasna i kreativna poslovna rešenja menjamo sliku DIGITALA u regionu.

Strast

Samo ljudi koji VOLE & ŽIVE DIGITAL rade @DRIVE. Gde drugi vide PROBLEM, mi tu zamislimo REŠENJE.

NAŠ TIM